Het Natuurcentrum is geopend
op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 - 17.00 uur

Aanmelden voor excursies en activiteiten

Tips en trucs

Even ter herinnering: donderdag 26 september is de kick-off van de onze natuurfotowedstrijd met een speciale lezing in het Natuurcentrum Katwijk.
Voor iedereen, maar zeker ook voor jongeren, is er die avond een lezing over fotografie, gepresenteerd door Hans Kruyt van Foto Kruyt. Met allerlei handige tips en trucs! Dus als je je kans om een prijs te winnen wil verhogen..

De lezing begint om 19.30 uur. Aanmelden voor de lezing graag via: caroline@natuurcentrumkatwijk.nl

Nog even de regels:
Je mag maximaal drie eigen natuurfoto’s insturen, gemaakt in of in de directe omgeving van Katwijk, tussen oktober 2018 en oktober 2019.
De deadline voor het insturen van foto’s is 17 oktober 2019. Ook dit jaar zijn er weer twee categorieën: jonger dan 18 jaar en 18 jaar en ouder. Inzenden moet via het formulier op de website:
(zie https://www.natuurcentrumkatwijk.nl/activiteiten.html).

De jurering gebeurt door een vakjury én door publieksstemming in ons Natuurcentrum Katwijk op de daar opgehangen beste foto’s. Genomineerden en de uiteindelijke winnaars krijgen de afdruk van hun tentoongestelde foto mee op de dag van de prijsuitreiking (zaterdag 30 november). De winnaar van de volwassenen- en de jeugdcategorie ontvangt een extra grote uitvergroting van zijn/haar winnende foto en een dinerbon ter waarde van 50 euro.

natuurcentrumkatwijk vos kop

Instagram @natuurcentrumkatwijk